ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است

واکنش تروریست ارشد النصره به بهبود روابط ترکیه و سوریه

سرکرده گروهک «هیئه تحریر الشام» (جبهة النصره سابق) در واکنش به بهبود تدریجی روابط سوریه و ترکیه، از دیگر تروریست‌ها خواست که اندوهگین نباشند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۱۳ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 03
کد خبر: ۱۶۶۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ابو محمد الجولانی» سرکرده گروهک «هیئه تحریر الشام» (جبهة النصره سابق) دریک فایل ویدئویی به نام «لن نصالح» (هرگز مصالحه نمی‌کنیم) به نزدیکی روابط میان ترکیه و سوریه و دیدار مقامات دو کشور با یکدیگر واکنش نشان داد.

 

به نوشته وبگاه عنب بلدی، الجولانی گفت: «دیدار و گفت و‌گوهای مقامات دولت سوریه و روسیه با ترکیه انحرافی خطرناک در اهداف انقلاب سوریه است و ما هرگونه مصالحه‌ای را رد می‌کنیم».

 

الجولانی در شرایطی که ۱۱ سال از بحران سوریه می‌گذرد هر روز مناطق بیشتری از کنترل تروریستها خارج میشود و دولت در دمشق در بهترین موقعیت خود طی سالهای گذشته، قرار دارد، بار دیگر مدعی شد که دولت سوریه سقوط خواهد کرد.

 

او سپس از حامیان خود خواست که اندوهگین نباشند و افزود: «ما از هر وفادار غیوری دعوت می‌کنیم تمام تلاش خود را کرده، دستش را در دستان ما گذاشته و در مقابله با این چالش‌ها در کنار ما ایستاده و به عهد خود تا زمان سرنگونی حاکمیت ادامه دهد».

 

وزارت دفاع ترکیه در هشتم دی ماه در بیانیه‌ای خبر داد که برای اولین بار از زمان آغاز بحران سوریه در سال ۲۰۱۱ وزرای دفاع روسیه، ترکیه و سوریه و رؤسای سرویس‌های اطلاعاتی سوریه و ترکیه در مسکو در فضایی سازنده دیدار کردند. 

 

حلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه پس از بازگشت از سفر مسکو نیز به خبرنگاران گفت که در صورت مهیا بودن شرایط ممکن است که رؤسای جمهور سوریه و ترکیه با یکدیگر دیدار کنند.

 

او گفت: «پس از تحولات مثبت در این مرحله که از طریق گفتگو میان وزیران و مقامات اطلاعاتی ترکیه و سوریه رخ داد، در صورت مهیا شدن شرایط، امکان برگزاری نشستی میان اردوغان و بشار اسد وجود دارد»./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار